DREVNA JAPANSKA METODA, IZLJEČITE PRITISAK, DIJABETES, ZATVOR, GASTRITIS…

3664

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvidjeli prednosti te tehnike.
Istraživanja su pokazala kako je liječenje vodom veoma efikasno za sljedeće bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sistem, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

METODA LIJEČENJA

1. Čim se probudite ujutru, prije nego što operete zube, popijte 4 puta 160 mililitara (640) čaša mlake vode.

2. Operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta.

3. Nakon 45 minuta možete normalno jesti doručak

4.Poslije doručka nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata.

5. Oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu, a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.

6. Ova metoda izlečiće bolesne, a i zdravi će uživati još veće zdravlje.

Poslije možete normalno nastaviti sa laganim obrocima i pijenju vode prema potrebi. Da bi bila uspješna, ova terapija se treba rutinski obavljati svaki dan.

Voda nikako ne smije biti hladna već mlaka, jer hladna voda zbija masnoće unijete hranom i tako dolazi do usporenog varenja, oštećenja crijevne flore i pojave gojaznosti. Opasnost od pijenja hladne vode potvrđuje i drevna indijska narodna medicina – ajurveda, koja upozorava da konzumiranje previše hladne vode dovodi do razvoja opasnih bolesti

Koliko je dana potrebno da se izliječe sljedeće bolesti:

1. Visoki krvni pritisak – 30 dana

2. Gastritis – 10 dana

3. Dijabetes – 30 dana

4. Zatvor – 10 dana

5. Rak – 180 dana

6. Tuberkuloza – 90 dana

7. Oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedelji, a od druge nedelje na dalje na dnevnoj bazi.