loading...

Prirodni lijek za urinarne infekcije

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

limun ulje 24 3 2018Urinarna infekcija je vrlo učestala tegoba koja nastaje kada mikroorganizmi koji inače žive u urogenitalnom traktu i crijevima dospiju u mokraćni mjehur. Više od 90% svih mokraćnih infekcija uzrokuje bakterija Escherichia coli, koja se prirodno nalazi u vašim crijevima.

Žene su obično više sklone takvim urinarnim infekcijama, ali to ne znači da se muškarci ne suočavaju sa njima. Ako antibiotici ne pomognu, infekcija može postati veoma ozbiljan problem te može da našteti bubrezima.

Ovo naročito važi za trudnice, jer promjene u urinarnom sistemu mogu dovesti do prijevremenog porođaja.

Jedan od nedostataka antibiotika je taj što uništava sve bakterije, i dobre i loše.

Prirodni lijekovi su bezbjedniji za upotrebu, a takođe su efikasni u liječenju pa mnogi biraju alternativni način liječenja.

Postoje brojni prirodni lijekovi koji su veoma korisni i efikasni u liječenju urinarnih infekcija. Jedan takav prirodni lijek je ulje iz sjemena limuna.

Ovo ulje se pokazalo vrlo efikasnim čak i kada antibiotici nisu dali rezultate na istraživanju ovog problema. Ista studija je potvrdila da ekstrakt iz limunovih sjemenki ne inhibira rast dobrih bakterija.

Prvobitno su ljekari tvrdili da je ekstrakt ovih sjemenki u preporučenim dozama djelovao protiv svih bakterija u organizmu. Međutim, prije deset godina, naučnici su uspjeli pomoću elektronskog mikroskopa odrediti da ekstrakt uspijeva da probije bakterijsku membranu i oslobodi citoplazmu iz unutrašnjeg sadržaja bakterija, za vrlo kratko vrijeme, u roku od 15 minuta, pa čak i u minimalnim dozama.

Takođe, ekstrakti su veoma jaki antibakterijski agensi, koji imaju drugu prednost u odnosu na antibiotike.

Kada imate infekcije urinarnih organa, konzumirajte ekstrakt limunovih sjemenki dnevno, dvije nedjelje. Ili, jedite limun. I to će biti dovoljno ...

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Ponedjeljak , 18. Juni/Lipanj, 2018. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Таблетки для похудения эффективные. Эффективные зеленые таблетки для похудения. Таблетки для похудения отзывы цена. Сердечная недостаточность симптомы. Бывает ли острое сердечное недостаточность. Острая сердечная недостаточность причины. Народное лечение гипертонии. Лучшие методы лечения гипертонии. Артериальная гипертония лечение. Методы лечения алкогольной зависимости. Лечение алкогольной зависимости в домашних условиях. Быстрое лечение алкогольной зависимости отзывы. Мужское бесплодие причины. Важные бесплодие причины лечение. Психологические причины бесплодия. Ринопластика до и после. Сколько стоит ринопластика в россии. Рнопластика кончика носа. Сделать пластическую операцию. Где сделать пластическая операция лица. Сколько стоит пластическая операция. Лечение артериальной гипертензии. Артериальная гипертензия рекомендации от доктора. Артериальная гипертензия степени риска.
loading...