loading...

Najjači prirodni antibiotik (recept i uputstvo za upotrebu)

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

med kurkuma 12 2 2018Više nije vijest da mikroorganizmi s vremenom mogu evoluirati i postati otporni na lijekove koji se koriste u liječenju bolesti uzrokovanih njima. Zato sve više ljudi traži trajna rješenja za kontrolu širenja bakterija, virusa i gljivičnih infekcija bez ugrožavanja imunološkog sistema u tom procesu.

Alternativni liječnici već godinama znaju tajnu kako se prirodno boriti protiv tih mikroorganizama koristeći 100% prirodne sastojke koji neće stvoriti dodatne zdravstvene probleme za korisnika te koji će potaknuti imunološki sistem kako bi mogli biti bolje zaštićeni od mikrobnih infekcija.

Jedan recept koji je populariziran od ljekara širom svijeta uključuje dva vrlo održiva prirodna sastojka, kurkumu i prirodni med.

Kurkuma je začin koji se stoljećima koristi kao kulinarski začin. U tradicionalnoj medicini, kurkuma je korištena u liječenju mnogih stanja i bolesti: infekcije respiratornog trakta, gastrointestinalni problemi, bolest jetre, kožna oboljenja, bolovi u zglobovima, problemi s mišićima, rane i čirevi.

Kurkuma ima aktivni spoj poznat kao kurkumin, vrlo moćan spoj za koji se zna da je efikasan u liječenju nekoliko bolesti uključujući određene karcinome. Kurkumin ima izvrsna antimikrobna, protuupalna i antikancerogena svojstva koja su poznata i alternativnom i konvencionalnom medicinskom svijetu.

S čistim prirodnim medom dobijate i supernamirnicu sa izvrsnim antimikrobnim svojstvima koja će vam pomoći da potaknete cirkulaciju krvi, kao i vaš imunološki sistem, kako biste se mogli bolje boriti protiv infekcija.

Kombinacija kurkume i čistog prirodnog meda će vam pomoći da poboljšate zdravlje vašeg cirkulacijskog, probavnog, dišnog i živčanog sistema efikasnije od većine konvencionalnih lijekova.

Potrebni sastojci

- 100 grama čistog prirodnog meda

- 1 kašika kurkume u prahu.

Uputstvo za pripremu

Sastojke dobro izmiješajte u čaši.

Upotreba

Ovaj tretman je koristan za liječenje simptoma prehlade i gripe u samo tri dana korištenja.

Prvog dana svakog sata konzumirajte samo pola kašike ove mješavine.

Drugog dana svakih nekoliko sati konzumirajte pola kašike smjese.

Trećeg dana uzimajte pola kašike tri puta dnevno.

Savjet

Ostavite smjesu u ustima nekoliko sekundi prije gutanja kako biste se uvjerili da se mješavina dobro otopila prije konzumiranja.

Med i kurkumu možete miješati s čajem ili mlijekom.

Konzumacijom ovog recepta za borbu protiv gripe i običnih simptoma prehlade podići ćete imunološki sistem i zaštititi se od ponavljajućih infekcija.

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

You have no rights to post comments

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Subota , 4. April/Travanj, 2020. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.
loading...