loading...

7 dana - 7 čaša: Moćna metoda koja sagorijeva abdominalne masti

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

zeleni napitak 15 2 2017

Uticaj prevelike težine na zdravlje čovjeka može napraviti problem, a da ne spominjemo da može biti uzrokom niza bolesti, poput dijabetesa i hipertenzije. Ljudi koji imaju prekomjernu tjelesnu težinu obično slijede strogu ishranu ili čak odlučuju napraviti liposukciju kad nema alternative.

Uvijek postoji izlaz, a često je mnogo jednostavniji nego što mislimo. Zašto ne probati nešto prirodno i vrlo učinkovito? Ako želite izgubiti težinu bez uticaja na zdravlje, imamo dobre vijesti za vas.

Ako je vaš cilj da se osjećate dobro i da ste u dobrom fizičkom stanju, pokušajte obratiti pažnju na ono što jedete. Normalizirajte svoje obroke, odaberite samo zdravu hranu, upotrijebite više voća, povrća i proizvoda od cjelovitog zrna i potpuno isključite slatkiše i šećer. I, naravno, uključite u vašu prehranu ovaj zeleni sok za sagorijevanje masnoća. Nevjerovatnog je okusa, a najvažnija stvar je da su sve komponente lako dostupne.

Potrebno vam je:

  • 1 krastavac
  • 3 komada ananasa
  • korijen celera
  • lišće peršuna

Nakon što se oprali i očistili navedene sastojke, narežite ananas, celer i krastavce na kockice, a peršun isjeckajte pa sve zajedno stavite u blender.

Pijte ovaj sok ujutro na prazan stomak. Nemojte dodavati šećer ili umjetne zaslađivače. Konzumirati najkasnije 15 minuta nakon pripreme, kako ne bi izgubio korisna svojstva.

Ovaj nevjerojatan sok je bogat izvor vitamina. Pijte ga sedam dana i zaboravite na abdominalnu masnoću. U vrlo kratkom vremenu primijetit ćete rezultat i osjećat ćete se jačima i zdravijima. Mršavost sa zadovoljstvom je moguća.

Ne preporučuje se dugotrajna konzumacija ovog zelenog soka. Ukoliko vaše tijelo bude imalo neku reakciju na napitak, prestanite ga piti.

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

You have no rights to post comments

loading...