loading...

OPROBANA PRIRODNA METODA PROTIV KAŠLJA I BRONHITISA KOD DJECE I ODRASLIH

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

LIJEK PROTIV KASLJA MED KUPUS MASTDolazi vrijeme hladnoća, prehlada, gripa, kašlja, bronhitisa, upale pluća....

Prenosimo vam domaći narodni recept za tretiranje svih vrsta kašlja, bronhitisa i upale pluća. Procedura je posebno dobra i efikasna za djecu kada hemijski lijekovi često nisu tako efikasni  a naravno ni zdravi. Metod ni u kom slučaju ne isključuje odrasle.

Osnovicu za liječenje predstavljaju liske kupusa što većeg i zelenijeg  to bolje. Osim kupusa potrebni su vam domaći med i prirodna mast. Možete koristiti svinjsku ili guščiju mast u zavisnosti od toga sa kojom raspolažete ili koju preferiratie iz drugih razloga.
Pripremite veliki list kupusa koji može u potpunosti prekriti prsa pacijenta. List kupusa poparite u vrućoj vodi par minuta da bi omekšao i postao lakši za manipulaciju. Ovako omekšao list namažite tanko domaćim medom i «zalijepite» na prsa u predjelu pluća. Preko postavite neku najlonsku kesu ili providnu foliju , zatim neku deblju pamučnu krpu ili peškir te na kraju neku usku potkošulju i majicu da sve skupa drži pritisnuto za prsa te da mjesto pritiska bude dobro ugrijano. Ova obloga treba da stoji cijelu noć tokom spavanja pacijenta. Ujutro se obloga skine i površina kože se opere ili obriše.

Narednu noć radite istu proceduru ali umjesto meda na kupus tanko namažete mast a svi ostali dijelovi obloge i procedure su isti. Kod slabijeg i srednjeg kašlja biće dovoljne 2-3 noći sa oblogama. Kod jačeg kašlja, bronhitisa i upala pluća proceduru ćete vjerovatno morati ponavljati više dana. Ipak neka vas to ne pokoleba jer rezultati neće izostati.

Posebno je važno da kod osjetljivih osoba i djece reagujete što prije i ne čekate da se bolest i simptomi razvijaju više dana ili sedmica.

Pratite naše tekstove na Facebooku!


Vjerovatno ste od vaših mama , baka čuli za neku varijaciju ovih obloga protiv kašlja. Ovakve obloge isprobane su , koriste se vijekovima u narodu i dokazano «izvlače» kašalj, bronhitis i druge plućne probleme uzrokovane različitim upalama. U stara vremena predtavljale su jedini način borbe protiv problema sa plućima.

Probajte , potpuno je neškodljivo a vjerovatno ćete biti prijatno iznenađeni rezultatima.

ZdravljeBEZdoktora.com


 

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Komentari  

 
0 #4 ZdravljeBEZdoktora 15-12-2015 19:24
Zilha,

Ne preporučuje se djeci mlađoj od godinu dana.. Po pravilu se med se ne daje bebama na kozumiranje prije godinu dana. U ovom slučaju mast ili med mogli bi izazvati osip na koži. Možda prvo da probate sa malo meda ili masti na nekom dijelu kože da odstoji na jako maloj površini da vidite reakciju. Kupus nije problem a najbezazlenija je guščja mast. Provo je probajte na maloj površini oprzno da odstoji pa vidite reakciju ako nema crvenila na koži ni osipa onda mikrokoličinu namažite na kupus narednu noć Budite oprezni jer je najbolje ne koristiti do godine dana dijeteta nikave supstance koje bi mogle izazvati alergijsku reakciju.
Citiraj
 
 
0 #3 Zilha 15-12-2015 18:25
Moze li bebi od 6 meseci
to da se stavi
Citiraj
 
 
0 #2 ZdravljeBEZdoktora 17-10-2015 22:40
Guest,
Pošalijte nam svoj email na
Citiraj
 
 
+3 #1 Guest 17-10-2015 22:37
MOLIO BIH DA MI POŠALJETEOVU STRANICU DA JE MOGU SKINITI SA TAČUNALA A VEZANO ZA BRONHITIS KOD DJECE UNAPRED ZAHVALJUJEM
Citiraj
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Četvrtak , 30. Mart/Ožujak, 2017. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Ремонт ноутбука своими руками. Быстрый и гарантийный ремонт ноутбуков. Срочный ремонт ноутбуков. Ремонт компьютеров на дому. Быстрый ремонт компьютеров своими руками. Настройка и ремонт компьютеров. Java уроки для начинающих. Лучшие java уроки. Учим язык Java с нуля. Обзор смартфонов samsung. Качественный обзор смартфонов samsung galaxy. Обзор смартфона samsung galaxy s4. Фото картинки приколы. Самые новые картинки приколы. Лучшие приколы картинки. Скачать аддоны для wow. Самые новые аддоны для wow скачать. Скачать аддоны для wow быстро и без реги. Видео уроки python. Лучшие python уроки. Учим язык python с нуля. Скачать шаблоны для Joomla. Самые новые joomla шаблоны. Бесплатные шаблоны для Joomla.
loading...