loading...

OPROBANI LIJEK NAŠIH ČITALACA: KAKO SU SE RIJEŠILI KAMENA U BUBREGU

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA


lubenica I limunStranica zdravljebezdoktora.com objavila je tekst o priodnoj metodi tretiranja kamena i pjeska u bubregu prije više od godinu dana. Tekst je jako dobro primljen i imao je više od 145.000 čitanja i jedan je od naših najčitanijih tekstova (link se nalazi se na dnu ovoga teksta). Više naših čitalaca dodalo je i druge recepte za prirodne metode tretiranja kamena u bubregu koje su njima pomogle a koje vam prenosimo u nastavku kao moguće riješenje za vas.

Slavica:

Proveren "lek", lično. Potrebna lubenica od 10 kg i 1 kg limuna. Lubenici odsećemo vrh, predhodno je stavimo u neku veću posudu, i uguramo dobro opran ceo limun, sok iz lubenice koji se tom prilikom cedi ne bacati, zato vam treba veća činija. Sve ostaviti 24 sata, da odstoji. Potom skinuti koru sa lubenice (koju bacimo), a sve ostalo samleti na mašini za meso ( ja sam u blenderu). Dobićete oko 5 litara guste kaše (limun ne ljustiti). To ispiti u toku dana (12 h). Bila zakazana operacija, ja pronašla ovaj "zadnji" recept na netu, ispila i preko noći, baš kao što je i pisalo, kamen je nestao (2cm-prečnika,zatvorio ulaz u bešiku), pretvoren u želatinoznu masu. A, ja bukvalno "progledala". Nadam se da će nekome pomoći,meni jeste.

Rajka:

Za sve vas koji mučite muku sa kamenom u bubregu imam rešenje ; ČAJ OD ZOBI. Moj suprug je imo često napade probali smo ovaj čaj i rešio se svih muka i tegoba. Pre dva dana je uradio pretrage sve  je u idealnom i čistom stanju.

Recept: 5 kašika zobi kuvati u 1 litar vode.  Kada uvre treba da ostane oko osamsto mlilitara.  Pola doze piti ujutru pola uveče. 7 dana se pije, 7 pauza i tako tri ture. Posle toga može preventivno ,ne može da škodi.

Vito:

Dragi moji ljudi, najbolji lijek svih vremena za bilo kakve kamence , pjesak i ostalo u bubrezima je sirutka. Sirutka mora biti od mlijeka krava koje su pasle po nezagadjenim livadama, ako nije od takvog mlijeka nemojte ni pokušavati. Ako imate priliku da napravite sirutku od takvog mlijeka potrebno je mjesec dana piti pola litra sto svježije sirutke svako veće pred spavanje. Ja sam nakon 10 godina pjeska u bubregu I 60% kapaciteta lijevog bubrega, povratio funkciju bubrega na 100% I eliminisao pijesak zauvjek u roku od mjesec dana. Nakon što sam pokušao sve moguće ostale lijekove, čajeve i ostalo bezuspješno. To mi je majka preporučila, jer je njena prijeteljica uspjela da eliminiše kamenac na isti način. Ponavljam samo sirutka od mlijeka krava koje pasu po nezagadjenim livadama daleko od civilizacije, drugačije nema efekta. 

Pratite naše tekstove na Facebooku!

 

Javite nam koji od pomenutih metoda je vama pomogla, a ukoliko i vi znate oproban narodni recept ili lijek pošaljite nam ga na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili dodajte u komentar kako bi ste nekome pomogli , a mi ćemo to rado objaviti.

ZdravljeBEZdoktora.com

 

 


 

Vezani tekst: LIJEK ZA TOPLJENJE KAMENA U BUBREGU I ŽUČI (RECEPT I UPUTSTVO)

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Nedjelja , 24. Juni/Lipanj, 2018. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Таблетки для похудения эффективные. Эффективные зеленые таблетки для похудения. Таблетки для похудения отзывы цена. Сердечная недостаточность симптомы. Бывает ли острое сердечное недостаточность. Острая сердечная недостаточность причины. Народное лечение гипертонии. Лучшие методы лечения гипертонии. Артериальная гипертония лечение. Методы лечения алкогольной зависимости. Лечение алкогольной зависимости в домашних условиях. Быстрое лечение алкогольной зависимости отзывы. Мужское бесплодие причины. Важные бесплодие причины лечение. Психологические причины бесплодия. Ринопластика до и после. Сколько стоит ринопластика в россии. Рнопластика кончика носа. Сделать пластическую операцию. Где сделать пластическая операция лица. Сколько стоит пластическая операция. Лечение артериальной гипертензии. Артериальная гипертензия рекомендации от доктора. Артериальная гипертензия степени риска.
loading...