loading...

NARODNI LIJEK: POBJEDITE ZA 10 SEDMICA ANEMIJU, OJAČAJTE IMUNI SISTEM I OPŠTE ZDRAVLJE

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

 

NARODNI LIJEK PROTIV ANEMIJEOsnovni simptomi anemije su blijedoća, slabost, umor, glavobolje, slaba probava, pomanjkanje apetita, vrtoglavica, crnilo pred očima itd.  Donosimo vam relativno jednostavan narodni lijek protiv anemije , iscrpljenosti i umora te za opšte ječanje organizma. Posebno se preporučuje slabijim i iscrpljenim  ljudim te onima koji su preboljeli bolesti ili imali operacije. Preporučujemo ga i svim ostalim ljudima koji su u današnje doba stresa, napornog rada, slabog spavanja i nezdrave ishrane hronično umorni i iscrpljeni i malokrvni. Lijek je baziran na mednoj kuri u kombinaciji sa čajem za jačanje i čišćenje  krvi.

 

Pratite naše tekstove na Facebooku!

Za korištenje terapije potrebni su vam:

-        kopriva (svježa ili osušena)

-        bokvica (svježa ili osušena)

-        kunica ili stolisnik (svježa ili osušena)

-        svjež limun

-        Tegla provjereno prirodnog meda (livadski ili planinski)

 

Procedura se sastoji u svakodnevnom pravljenju čaja od navedenih biljaka koji se pije sa medom po posebnom režimu koji je naveden u nastavku:

I sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po pola čajne kašikice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

II sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po cijelu čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

III sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po jednu i pol čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

IV-VII  sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po dvije čajne kašikice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

 VIII sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po jednu i pol čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

 IX sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po cijelu čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

 X  sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po pola čajne kašikice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

Čaj se pravi sa 2 supene kašike osušenih ili svježih biljaka sa pola litre vode, ohladi se a zatim se doda med kako je nevedeno, nakapa se malo svježeg limuna i popije se na barem pola sata prije jela, odnosno na prazan želudac. Možete ujutro napraviti ovaj čaj u količini od pola litra i popiti na ga 3 dijela pred obroke sa navedenom dozom meda. Tretman traje 10 sedmica i ukoliko ga se budete dosljedno pridržavali možete osjetiti opšte poboljšnje  zdravlja. Tretman je osim čišćenja i jačanja krvne slike koristan i za zdravlje i jačanje pluća , te iskašljavanje, kao antiuplano sredstvo i kao sredstvo za poboljšanje probave i kompletnog crijevnog trakta. Tretman će ojačati vaš imuni system i pročistiti većinu unutrašnjih organa.

ZdravljeBEZdoktora

 

 


 

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Komentari  

 
0 #2 ZdravljeBEZdoktora 21-09-2014 09:17
Esade

Zato se treba držati tačnih doza koje smo naveli i koje su minimalističke. Znači radi se o manjim kašikicama (čajnim) ne supenim.
 
 
+1 #1 esad 21-09-2014 06:17
Zvuci pozitivno ali previse meda moze i lose da utice jer med tanji crijeva..
 

You have no rights to post comments

loading...