loading...

NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA PROSTATU NA SVIJETU

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

vrbovicaJedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci susreću od pamtivijeka u svim dijelovima svijeta predstavljaju tegobe sa prostatom. One mogu biti različite naravi , jačine i oblika. Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom a velika je vjerovatnoća da će ih svi doživjeti ukoliko dočekaju poznu starost. U zadnje vrijeme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomjera.
Prostata je mišićavi organ veličine oraha koji jednim dijelom prstenasto zatvara mokraćni kanal. Njena funkcija je produkcija sekreta koji prenosi spermatozoide. 

Kako muškarci stare često dolazi do različitih problema sa prostatom a najčešči su uvećanje prostate, akutna i hroničan upala i sve češće rak prostate. Rak prostate je kod muškaraca najčešća vrsta raka uz onaj na plućima. Ono što za žene predstavljaju problem sa dojkom ili reproduktivnim organima to je svakako za muškarce prostata.

Odgovor medicine sastoji se u različitim terapijama  ali vrlo često medicinske terapije su neučinkovite ili ber nedovoljno učinkovite. Neke od tegoba koje muče muškarce koji imaju problem sa prostatom su : učestalo mokrenje, nemogućnost potpunog izmokravanja, noćno mokrenje, opšta slabost, hladnoća i bol u donjem dijelu leđa i genetalija, problemi sa erekcijom, problemi sa ejakulacijom itd. 

Pratite naše tekstove na Facebooku!

Epilobium parviflorum BM5Što se prirodnih odgovora na ovo stanja tiče njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je korištenje soka i čaja od brusnice te sjemenki i ulja od bundave.

Ipak ovdje ćemo vas upoznati sa najačim oružjem koje nam u prirodi  stoji na raspolaganju u borbi sa svim nabrojanim bolestima prostate. Radi se o travi pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Biljka uspjeva u našim krajevima a možete je pronaći i kod većine travara ili čak prodavaca bilja na tržnicama i pijacama u svim zemljama jugoistočne Evrope odakle su uglavnom  čitaoci našeg portala zdravljebezdoktora.com.

Vrbovica je po ovoj svojoj namjeni poznata već par stotina godina ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo  aktuelizirala najčuvenija narodna vidarka iz Austrije Maria Treben čije su knjige prodane u preko 10 miliona primjeraka. Marija Treben izliječila je lično na hiljade pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu.

Recept:

Pronađite vrbovicu , postoji više vrsta a kao ljekovite za prostatu mogu se koristiti:

Ružičata vrbovica (Epilobium roseum), sitnocvjeta vrbovica ( Epilobium parviflorium) , planinska vrbovica (Epilobium montanum), tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum) , brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum), alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium) te močvarna i šljunkovita vrbovica.

Punu čajnku kašiku osušene ili svježe biljke poparite u 2 dcl vrele vode. Ostavite da odstoji 5-10 minuta , izvadite travu a čaj popijte. Čaj se pije dva puta na dan i to ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko sedmica. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo.

Čaj se koristi kod svih problema sa prostatom i daje odlične rezultate. Marija Treben sa uspjehom je ovim čajem liječila upale prostate i mokraćnog mjehura , probleme sa mokrenjem uzokovane prostatom , krvarenja u mokraći , tegobe i bolove u prostati i mjehuru al i bubrezima, rak prostate i rak mokraćnog mjehura.

Interesantno je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lijek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspjehu.

Čaj je prijatnog ukusa, biljka je potpuno bezazlena i ne morate se brinuti za bilo kakve nus pojave. Nema potrebe da pojačavate dozu u odnosu na ovu koju smo vam preporučili, znači dvije šolje od po 2 dcl čaja na dan.

Podjelite ovo saznanje putem Facebooka sa prijateljima kojima je možda potrebno kako bi pročitali ovaj tekst na našoj stranici zdravljebezdoktora.com.

ZdravljeBEZdoktora

 

 

Ukoliko želite da Vas obavještavamo o našim novim tekstovima putem emaila jednom sedmično upišite svoje ime i e-mail adresu u obrazac ispod:

 


 

PODJELITE OVAJ TEKST PUTEM FACEBOOKA

Komentari  

 
0 #236 Goran Banjac 18-03-2018 21:37
Postovani gosp.Miroslav.
Procitajte odgovor ispod vaseg pitanja.mislim stvarno ..neznam sta dalje da napisem.sve vam pise.
Citiraj
 
 
0 #235 Miroslav 16-03-2018 20:57
Jbga svi pitaju gde možete da nabavite čaj od vrbovice ali niko ne odgovara. Pa kome da pišem onda. Strašno i bezobrazno.
Citiraj
 
 
+7 #234 Goran Banjac 29-05-2017 06:46
Odgovor za gospodina Miroslava, i ostale,
Čaj od lat:,,epilobiju m montanum''ili planinske vrbovice sa planine Klekovače, možete nabaviti na poziv 00387 65 429 506,Banjac Goran,u drugoj polovini juna mjeseca o.g.
S poštovanjem,
Banjac Goran.
Citiraj
 
 
+7 #233 Miroslav.G 28-05-2017 18:15
Gorane gdje mogu nabaviti taj caj od vrbovice.hvala i lijep pozdrav
Citiraj
 
 
#232 Goran Banjac 26-05-2017 17:29
Hvala Poštovani gosp.Jože K.
Vrlo bitno je poštovati upute koje dolaze uz čaj i moje striktne dopune,uspjeh je ne upitan.LP.BG.
Citiraj
 
 
#231 Jože K. 25-05-2017 22:24
Pozdrav svima . a poseban pozdrav gospodinu Goranu. aj Epilobium Montanum je "prva liga". Poma e-nema dileme ali uz pridr avanje uputa u prilogu uz aj ! . Za g. "Guest-a". Rak ko e: poku ajte sa koloidnim srebrom: okruglu vaticu sa flajsterom nalimajte na ranu te je posle natopite sa koloidnim srebrom oko 15 ppm, nekog proverenog proizvodja a. Koloidno u tom slu aju treba da bude apsolutno bez taloga i bez boje. Vata neka bude redovito natopljena. Ja sam na takav na in sanirao svoj melanom. Posle nekih mesec dana, osu ena krasta ostala je na vati. Sada posle godinu dana, nema nikakvog znaka ni gde je melanom bio. Prije koloidnog poku avao sam sa jakim propolisom "home made", pa jakom koncentracijom sode bikarbone a postigao sam samo "status quo" i usporeno pogor anje. Meni je KS pomoglo.
Pozdrav svima . a poseban pozdrav gospodinu Goranu. aj Epilobium Montanum je "prva liga". Poma e-nema dileme ali uz pridr avanje uputa u prilogu uz aj ! . Za g. "Guest-a". Rak ko e: poku ajte sa koloidnim srebrom: okruglu vaticu sa flajsterom nalimajte na ranu te je posle natopite sa koloidnim srebrom oko 15 ppm, nekog proverenog proizvodja a. Koloidno u tom slu aju treba da bude apsolutno bez taloga i bez boje. Vata neka bude redovito natopljena. Ja sam na takav na sanirao svoj melanom. Posle nekih mesec dana, osu ena krasta ostala je na vati. Sada posle godinu dana, nema nikakvog znaka ni gde je melanom bio. Prije koloidnog poku avao sam sa jakim propolisom "home made", pa jakom koncentracijom sode bikarbone a postigao sam samo "status quo" i usporeno pogor anje. Meni je KS pomoglo.
Citiraj
 
 
+6 #230 Dule 07-04-2017 20:51
Kako doći do čaja ?
Moj kontakt :
Hvala !
Citiraj
 
 
+4 #229 zeljko246 24-03-2017 06:18
kako mogu naručiti čaj za prostatu zelio bi broj telefona za kontakt za novi sad
Citiraj
 
 
+19 #228 Milos 22-03-2017 22:24
Pozdrav svima a posebno mom spasiocu Goranu Banjcu..Pre 2 godine dijagnostifikov an mi je hronični nebakterijski prostatitis.Iša o sam kod nekoliko urologa i popio brdo različitih antibiotika i čajeva .Pio redovno prostamol uno .zink.bućino ulje ali tegobe su ostajale nekad slabije a nekad jače izražene što je karakteristično za prostatitis.Pos ebno je bio izražen tup iritantan bol u međici kao i učestalo mokrenje.Nalazi tj brisevi kao i urino i spermokulture su bili sterilni bez prisustva patogenih bakterija .Sa urolozima sam ušao u začarani krug isprobavanja antibiotika koji mi nisu pomagali.Provod io sam sate i sate surfujući po internetu tražeći lijek za prostatitis..sv e dok nisam našao na yutubu klip u kojem gosp.Goran Banjac govori o ljekovitosti planinske mlječike u borbi sa prostatitisom.. .stupio sam u kontakt sa gosp.Goranom i preuzeo njegov čaj...Iskren da budem u prvih 10tak dana nisam osjećao nekakvo vidno poboljšanje međutim kako je vrjeme prolazilo iz dana u dan meni se stanje popravljalo tj tegobe su se smanjivale .Danas nakon 40tak dana korištenja čaja moje tegobe sa prostatisom su znatno umanjene..nema više iritantnog bola u međici i noćnog mokrenja.Nemogu reći da sam upotpunosti izliječio prostatitis ali su tegobe u velikoj mjeri umanjene...Čaj nastavljam piti i dalje jer ga pijem svega 40tak dana i nadam se potpunom ozdravljenju... Da napomenem da sam u protekle 2 godine pio čajeve od mlječike od drugih proizvođača i nisam imao uspjeha u liječenju te mogu tvrditi bar na mom primjeru da se najbolji rezultati u liječenju prostatitisa postižu pijući isključivo čaj od planinske mlječike....Nad am se da će ovo moje iskustvo nekom biti od koristi i pomoći u rješavanju problema sa prostatitisom .Divnom i humanom gosp.Goranu Banjcu se ovim putem još jednom zahvaljujem .I šta reći za ljude poput njega....Neka ga dragi gospod bog čuva...
Citiraj
 
 
+5 #227 Miroslav.S 14-03-2017 12:02
Poštovani gospodine Gorane.

Otac mi ima 80 godine, vitalan je i zdrav ali dve godine ima PSA oko 18. Kako mogu da naručim Vaš čaj. Moj kontakt:

Citiraj
 
 
+2 #226 blazevski 06-03-2017 22:41
pozdrav iz Skoplja imam 56god. imam problem sa prostatom vec nekoliko godine PSA mi je 10.00 .Zanima me kako bih mogao nabaviti Vas caj .Moj e-mail
Nadam se da cu dobiti odgovor i puno pozdrav
Citiraj
 
 
0 #225 Kako do caja 13-02-2017 21:20
Kako doci do caja. Molim za info.
Moj kontakt .
Hvala
Citiraj
 
 
+21 #224 mile 13-02-2017 20:20
svi sto trazite caj ima ga u biljnim apotekama sirom srbije kosta 10 evroa po kilu
Citiraj
 
 
+2 #223 Guest 11-02-2017 21:35
Soko
Dajte mi adresu ili telefon da narucim
Citiraj
 
 
+4 #222 goca 06-02-2017 23:43
molim vas za broj telefona gde mogu naručiti čaj moja mail adresa
Citiraj
 
 
+1 #221 BOŠKO 06-02-2017 19:27
Kako mogu da nabavim kvalitetan čaj, 16 godina vučem prostatitis bakterijski
Citiraj
 
 
+2 #220 mirko martinovic 02-02-2017 23:12
kako mogu da kontaktiram toga gospodina
Citiraj
 
 
+4 #219 đorđe 29-01-2017 19:13
kako igde mogu da poručim čaj
Citiraj
 
 
+5 #218 đorđe 29-01-2017 19:12
kako igde mogu da poručim čaj
Citiraj
 
 
+1 #217 stole 28-01-2017 20:40
Citiraj
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Dobro došli na web stranicu:

www.ZdravljeBEZdoktora.com

 www.facebook.com/ZdravljeBEZdoktora

  

____Četvrtak , 19. April/Travanj, 2018. godine__

Stranica koja Vam pomaže da živite zdravo i dugo. Praktični savjeti i korisne informacije o Vašem zdravlju. 

 

Prijatelji stranice:

http://dijetamesecevemene.com/

www.znateonajvic.com

http://medkaolek.com/

PRETRAŽIVAČ STRANICE

Не работает мышка что делать. Почему не работает мышка на ноутбуке. Не работает беспроводная мышка. Почему не работает клавиатура. Почему не работает клавиатура на компьютере. Не работают некоторые кнопки клавиатуры. Как обшить ванну панелями. Скажите чем обшить стены в ванной. Обшить ванну пластиком фото. Приложения для android бесплатно. Скачать лучшие приложения для android. Приложение для планшетов android. Горнолыжные курорты финляндии. Лучшие горнолыжные курорты финляндии цены. Лучшие курорты финляндии. Как лечить воспаление легких. Воспаление легких симптомы основные. Воспаление легких лечение. Уроки по python. Учим python с нуля быстро. Как изучать быстро язык Python. Проблемы с сердцем симптомы. Основные признаки проблем с сердцем. Проблемы с клапаном сердца.
loading...